С бляскаво шоу Мария отбеляза 20 години на сцената


Мария отбеляза своя творчески юбилей с бляскаво шоу на 23 януари. Певицата зарадва многобройните си почитатели и приятели, препълнили до краен предел Тheatro Club в София с един запомнящ се спектакъл. Звездата на телевизия “Планета” бе разделила своя концерт в две части – първата беше с “Дани Милев бенд”, а във втората на сцената до нея с красиви хореографии се изявяваха балерините от Fame. Мария смени два оригинални и много секси тоалета от котюр.


Тя беше заложила на ефектна дълга черна дантелена рокля, която оставяше малко на въображението, по-късно заменена от златна мини рокля с ресни, особено подходяща за танците, в които се впусна заедно с балета във втората половина на сценичното си представяне. Много известни личности от България и Гърция бяха сред специалните гости на изпълнителката.
През цялото време на подготовката на своя спектакъл, Мария публикуваше интересни моменти зад кулисите – от репетициите с балета до изработката на дизайнерското бижу на Борче Ристовски.

Тя не пропусна да благодари на всички почитатели за хубавите думи и пожелания, както и на всички колеги, и приятели, които безкрайно цени и обича:
“Благодаря на семейството ми и на фирма “Пайнер” за изминалите 20 години”, сподели още Мария.
За музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” е истинско удоволствие да споделят твоите 20 успешни творчески години, Мария. И както и да те титулуват медиите: най-стилна, най-хитова, най-секси, жена, майка, златна, оригинална, модна икона… за нас ти винаги ще бъдеш нашата Мария! Благодарим ти, че си с нас!


Коментари

Популярни публикации от този блог

Мария – гола, секси и гореща

Нова песен от Мария в разгара на лятото